2011/05/09

20 hónapos forduló



Megint eltelt egy hónap. Hihetetlen. Két hete készülök rá, hogy lejegyezzem, mik az újdonságok. Persze sosem került sor rá. Még időben sem.

Ami biztos, vannak új szavaik a Lányoknak:
- hab
- bab
- volvo :)
- torta (tóta)

Több nem jut eszembe. :( Fogjuk a késői időpontra, nem fog úgy az agyam, ahogy kellene.

Zeneszámokat tudnak kérni, ha van jellegzetes része a dalnak. Pl. van egy cha-cha-chás szám, amiben sok a "bum-bum-bum", illetve van egy Republic szám, aminek a refrénjében elhangzik a "dom-dana-dom-dom-dom", és ezeket főleg a Kincső szokta kérni. :) Mondja, hogy bum-bum, és hogy dom-dom-dom. 


És ami még szintén tuti, hogy nagyon sokat veszekednek, verekednek ismételten. Folyton ki akarnak maguknak tulajdonítani, és azt sem tűrik, hogy a testvérük is odaüljön az ölembe. Ezen kívül jellemző az is, hogy a Zsófinak folyton az kell, ami a Kincsőnél van és el is akarja venni tőle. Ha nem adja a Nővére oda neki, akkor bizony odavág neki egyet. De ha el is veszi a Kincsőtől, akkor a Kincső bünteti meg érte, szintén nem szavakkal. :(


Szóval elég agresszívak. :( Remélem, hamarosan kinövik!


Zsófi továbbra is töri, zúzza magát folyton folyvást. Szinte nincs olyan nap, amikor ne történne Vele valamilyen kisebb baleset.





Ma pl. akkorát esett hazafelé jövet az aszfalton, hogy lett egy jó nagy dudor a homlokán, persze szép lila színnel... Van ilyen. :)


Nagyon szeretnek mostanában habok között pancsolni. Régen irtóztak tőle, de most már szinte elképzelhetetlen a fürdés hab nélkül.


 Kincső
Zsófi


Megmosakodnak, ahogy mondjuk, hogy melyik testrészüket mossák meg, már csinálják is. Egyedül a hónalj szót nem nagyon tudják megjegyezni, mit is jelent, de a többi megy hibátlanul.


 Zsófi
Kincső


Egyébként, ha éppen nem ölik egymást és ezzel együtt az én idegeimet, akkor nagyon édesek, de ennek eléréséhez az kell, hogy NE legyünk bent a házban. Hiába tudnak kimenni a teraszra, és ott rosszalkodni akár, nem segít. Ki kell menni a házból. Lehet ez a kert, vagy kint az utcán, az már mindegy, csak NE bent legyen. Lassan át kell szoknom a kora reggeli főzésre, vagy délután főzök, amíg alszanak. Mert már ebéd után alszanak 1-2 órát, mikor mennyit. Van, hogy 3 órát, de ez ritka. Reggel 8-fél 9-ig alszanak, este pedig fél 8-kor van fürdetés. 


Ezért van a blog is elhanyagolva. :( Most is csak azért tudok írni, mert Gábor nincs itthon (és már kivasaltam minden ruhát, amire szintén nem sűrűn jut időm). Volt egy kiállításuk a Max City-ben és most bontják le a díszletet. :) 



3 megjegyzés:

Szitya írta...

Vivi!
Annyira helyesek ezek a kádas fotók!És hát, igen, még az én nagy culáimat is könnyebb békében tartani a friss levegőn, ez teljesen normális. De gondolj bele! ha neked van rossz kedved, rossz napod, vagy csak simán nyűgös vagy, és utána kimész egyet sétálni, hogy érzed magad utána? na ugye?!
Puszi nektek, és ígérem, hamarosan jelentkezem randi-ügyben!!!
Szilvi

Vivien írta...

Köszi, Szilvi. Igazad van, engem mindig megnyugtat a séta. :) És valóban minden gyerek imád kint lenni, de néha nem jut rá lehetőség, sajnos. De igyekszem úgy szervezni a napot. :)

Várom a jelentkezésedet. Puszi. :)

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Gyonyoruek ezek a csajok mint mindig,edesek,aranyosak,verekednek,veszekednek,majd csak kinovik.Egyebkent nagyon ugyesek,es szepen beszelnek mar vagyis mondanak dolgokat.UGyesek hogy testreszuket is ismerik.puszika