2010/07/23

Bánk

Majdnem egy hetet töltöttünk Bánkon, ahol remek időt fogtunk ki, végre. Ott fent, kerten belül, nagyon viselhető ez a kánikula, nem okoz gondot, hogy egész nap kint legyünk a kertben, nem úgy, mint itthon. Mondtam is a Gábornak, hogy legszívesebben ezt a nagy meleget ott fent "vészelném" át a Csajokkal, akik nagyon nem bírják az itthoni bezártságot, de hát mit tudok tenni, ki nem mehetünk, és néha ki kell mosni a ruhákat is. Még pénteken délelőtt felmentünk, és csak szerda este jöttünk haza. Gábor hétfő hajnalban, hisz őt szólította a munka, de Anyu és Apu csatlakozott hozzánk vasárnap, így nem maradtunk egyedül a Lányokkal. Ahogy írtam már, nagyon kellemes volt, de a tegnapom szinte csak mosással telt, ma pedig igyekszem vasalni, csak Kincső úgy döntött, hogy nem alszik, amikor kéne, úh. egyelőre nem sokat haladtam a vasalással. 

Gáborral elkezdtünk idén megint kajakozni járni, igyekszünk hetente háromszor lejutni a Dunára, a héten én csak kétszer tudok menni, de Gábor volt kedden is, így Neki meglesz a három. :) Még mindig kettesben megyünk, de jövőhéten talán megpróbálok egyesben is menni, csak még félek, nehogy beboruljak, nincs sok egyensúlyérzékem. :) Arról nem is beszélve, hogy így legalább, mikor elfáradok, tudok pihenni, egyesben viszont végig kéne eveznem, de hajt a kíváncsiság is, úh. szerintem hamarosan sort kerítünk a külön evezésre is.

Képek külön, mert olyan sok van, hogy alig tudok választani, és még le sincs töltve az összes kép.

6 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

De jo is lehetett Bankon,biztosan jobb volt a kertes haznal a lanyoknak is a friss arnyekos levegon,udvaron.Anya jo sok mosnivalod lehet es vasalni valod is,varjuk a kepeket.puszika

Ági írta...

Kajakozós képet kérünk szépen. Új oldaladról ismertelek meg. Ezt nevezem. Zseniális kikapcsolódás, bár nem az én vízbiztonságomnak való, másokat akik eveznek nagyon csodálok. Gyönyörű izmokat "gyárt" kajakozás, bár Gábornak erre nincs szüksége :-))))

Jó fejek vagytok!

Bánk meg, hát tudod, hogy a szívem csücske.

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Boldog nevnapot kivanunk neked Kincso!

Szitya írta...

Szia Vivi!
Szeretnék boldog névnapot kívánni aranyos kis Kincsőtöknek!
Sok puszi,
Szilvi

Vivien írta...

Nagyon szépen köszönjük, Iza és Szilvi, igazán kedvesek vagytok! :)

Puszi Mindenkinek!

Natimi írta...

Boldog névnapot utólag is Kincsőnek!!Bár eszembe jutott,de hétvégén sosincs időm blogolni.

Puszi,
Timi

u.i.a csatos képen nagy cuki Kincső:)