2011/11/07

Az első éjszaka nélkülünk

Az első, nélkülünk eltöltött éjszaka nagyon nem viselte meg a Lányokat. Sőt. Szépen ettek, ittak, elmentek aludni, elaludtak gond nélkül. Persze ezekről elmesélések alapján tudunk... A Nagyszülőkkel sétálgattak, lovakat nézegettek, elemlámpával világítottak este a sötétben, hancúrozhattak meztelenül az ágyakban, nem volt ott a szigorú Anya, aki rájuk szól, hogy előbb tessék felöltözni, aztán ugrálgatni. :)

Tehát nagyon jól érezték magukat, nem hiányoltak minket egy cseppet sem. :( :D Hétfőn én már alig vártam, hogy mehessek hozzájuk, nagy szerencsém volt, Árpi kivitt engem Fótra, tök rendes tőle. Így már kora délelőtt a karjaimba zárhattam az én két kis Drágaságomat. :) Aznap Csilla is velünk volt, nagyon jól éreztük magunkat együtt. Jó sokáig maradt, szerencsére. Mi, a Csajokkal másnap jöttünk haza. Egy pár kép a hétfői illetve a keddi napról. Egyelőre a nélkülünk töltött napról nincs képünk, de tegnap láttuk, hogy nagyon jól elvoltak a Csajszimanócskáink.














2 megjegyzés:

Magdi írta...

Az a jó, hogy elmondják már a csajszik, ami történik velük-körülöttük. Azóta sincs rémálmuk, nem sírnak fel, hogy hol van anya, apa. Viszont emlékeznek a talicskára,amiben tologattam őket, a gereblyére, amivel összeszedtük a leveleket, az elemlámpákra, amivel olyan izgi volt a sötétben (NEM A HÁZBAN, HANEM KINNT AZ UDVARON) világítani. Persze azt sem felejtették el, hogy fürdés után "szabad" meztelenül ugrálva, kergetőzve futkosni az ágyon.
Igenis jól érezték magukat, alig várjuk, hogy megismételjük. Akár hosszabb időre!!!

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Ngayon edesek,es hat azt hiszem gyakrabban megcsinalhatjatok a nelkuluk alvast ha ennyi jol erzik magukat Foton a nagyinal.Gondolom imadnka ott lenni,es hat kenyeztetve is vannak rendesen.puszika