2011/06/02

Most akkor ki beteg és ki nem!?

Sajnos ma Zsófival el kellett mennünk a doktor bácsihoz, mert elég csúnyán köhög és egyfolytában folyik az orra. Szerencsére még csak a vizes változata. Úgy jött ki, hogy egyedül mentem a Lányokkal az orvoshoz, így Kincsőt is muszáj volt vinni, de amúgyis megmutattam volna Őt is, biztos ami biztos alapon. Pont Kincső volt az első áldozat, és róla, akiről nem hittem, hogy beteg, megállapította a doki, hogy enyhe középfül gyulladása van. :( Zsófinak viszont semmi komolyabb baja nincs, azon kívül, hogy akárcsak Kincsőnek, Neki is csúnya piros a torka. :(

Mind a két gyermekem kapott orvosságot, aminek a szedését el is kezdtük, nem mondom, hogy nagy boldogan, de muszáj. A mai este már jól indult, míg mi vígan tánciztunk és dicsekedtünk Lányaink remek alvókájáról, addig Jutkának 4x kellett feljönnie Zsófinkhoz. Az utolsónál éppen hazaértünk, és milyen jó, mert Kincső is felébredt, úh. volt egy kis kijövés, összebújás, újabb kakaóivás, újabb lefektetés, és újabb Apa-éneklés. Azóta alszanak szépen. :) Remélem, reggelig! :)

2 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Gyogyuljatok meg csajok,de jo hogy elvitted a Kincsot is igy legalabb tudod hogy neki is kell szednie a gyogyszert es annal hamarabb kikezelodik o is es a Zsofi is.

Orsi írta...

Szegénykéim, gyors jobbulást kívánok a lányoknak! Milyen jó, hogy elvitted Kincsőt is, így legalább ő is kap gyógyszert. Én is el szoktam vinni mindkét gyereket, biztos, ami tuti alapon, mert sosem lehet tudni.
Sok puszi Nektek!!!