2011/01/31

Szombat

Meg lett alapozva bőséges jókedvvel a hétvége, ami a pénteki nap után csak jó lehetett. :) Szombaton reggel Anyuék jöttek el hozzánk, mert most hétvégén nem jutottunk volna ki Fótra, és hát nem bírták ki, hogy ne lássák első szülött Lányukat. Hahahahaha. Természetesen azzal még el lettek volna, hogy ENGEM nem látnak, de hogy két új szemük fényét, azaz Kincsőt és Zsófit ne lássák, 2, azaz KÉT hétig, na az már fájt volna nekik, így eljöttek hozzánk. :)


Lányok egyenruhában - Mama kötötte Nekik :)


 Kincső a sapkaimádó - itt Papa sapiját próbálta fel :)

 Zsófi és a Mama

 Háát, igen, tipikus kép. Papa reggelizni szeretett VOLNA,
ha a mi kis Tündérkéink el nem eszik előle a finom falatokat. :D

Nekem ez szintén jól jött, mert így legalább nyugodtan tudtam készülni a délutánra, amikor is Balázsékat vártuk, karácsonyozni. Igen, jól olvassa mindenki, karácsonyozni. Sajnos a karácsonyfa már nem tudta megvárni, míg ideérnek (Balázs elég beteg volt január első felében, ezért csúszott az ünnepi ebéd), de Anyukám jóvoltából bejgli volt (meg muffin), és finomra sikerült ebéd is. :)

 A két Zsófi egymás-közt.

 Bazsi, aki megszelídítette Kincsőnket,
és akinek sajnos evés után el is kellett mennie. 

 Evéshez készülődve.

 Naná, hogy Kincső is Zsófi ölébe akart ülni, ahogy meglátta, hol a Húga. 
Az már csak egy plusz volt, hogy még egy hívása is jött a (nagy) Zsófinak. :)
De ügyesen megoldotta. :)

 Feri bácsi sem maradhatott ki az etetésből! :) 
Előbb Kincső,...
majd Zsófi is megetette Őt. :)

Azt azért tudni kell, hogy Feri bácsitól rengeteg szép bútorunk van (Lajos szekrény, barokk szekrény, és tavaly karácsonyra kaptunk egy gyönyörű kerek biedermeier asztalkát, valamint Gábor kapott Tőle egyik évben -még előttem- 3 faragott szobrot, a 3 királyokat ábrázolja), és, ha jól tudom, Gáborom is Neki köszönheti a szakmájának a szeretetét. :)

A nap végén azt beszéltük Gáborral, hogy jól érezhették magukat nálunk, és ha nem jött volna Zsófiért a barátja, akit nagyon szívesen megismertem volna, annyit hallottam már termetes méretéről, akkor maradtak is volna még. :) Minden estre vasárnap kaptam egy kedves email-t Zsuzsától, aki megerősítette e véleményünket. :) Reméljük, máskor is eljönnek hozzánk, mi is élveztük az együttlétet! :) Ja, és a Lányoknak nagyon ízlik a Kubu, amit eddig még nem ittak. :)

1 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Gyonyoruek voltak ismet a lanyok,na hogy nektek mennyi mennyi szuper vendegetek van es programjaitok,sosem unatkoztok.Nalunk a kubut nem isszak meg a lanyok.puszika