2011/01/31

Péntek

Jaj, nagyon vártam a pénteket, mert az én drága édes Hugi-cica-micám kivett egy nap szabadságot, hogy VELÜNK tölthesse a napot! :) Vele jött a Zoli húga, Niki is, akivel ugyan már találkoztunk, de tartalmasabb, hosszabb időt nem sikerült még eltöltenünk egymással. DE pénteken majdnem fürdetésig itt voltak, és mind nagyon élveztük az együttlétet (remélem, legalábbis). :) Csajok még aludtak, amikor délelőtt megérkeztek a Lányok, én is pont az ebéd előkészítésének a vége felé jártam, úh. pont jól időzítettek. Utána nem sokkal fel is ébredtek a Csajok, akik kaptak szép ruhát, megtisztelve ezzel a "vendégeket", és kezdetét vette az egész napos, nagy játék! :) Mondanom sem kell, hogy mind a két Lányunk elemében volt, élvezték rendesen, hogy körülöttük forog a világ, nem mintha egyébként nem így lenne, de most legalább mind a kettőjükre jutott egész nap 1-1 felnőtt, akiket kedvük szerint irányíthattak. :) Nagyon jól elszórakoztak. Szépen ebédeltek, utána elmentünk sétálni, ami nekem is nagyon tetszett, mert így nem egyedül kellett a két gyerekre figyelnem. Itthon általában egy helyen szoktak mozogni, nem nagyon mennek el egymás mellől, viszont sétánál elég gyakran előfordul, hogy két irányba szeretnének menni, vagy az egyikőjük hosszabb ideig szeretne elidőzni, pl. egy darab mohánál a kerítésnél... Ez azért, valljuk be, ha egyedül sétálok Velük, kicsit megnehezíti a dolgot, de azért kibírjuk. Ezúttal elég messze elmentünk, ami azt jelenti, hogy majdnem 3 keresztutcán is átmentünk (a 3. előtt megfordultunk), viszont hazafelé az utolsó pár méteren már cipelni kellett Őket, azt már nem bírták. :) Itthon kaptak meleg teát (ilyenkor szabad azt inniuk, egyébként a reggeli frissen facsart narancsleven kívül vizet isznak - pohárból, egyedül).


Kincső annyira el volt foglalva a Csilla szőlőzsírjával,
hogy még véletlenül sem 
nézett volna rám fotózás közben. :)

Délután nem lettek lefektetve, mert annyira élvezték a játékot, és annyira nem is tűntek álmosnak, hogy nem volt szívem elszakítani Őket a játszótársaktól. Meg úgy voltam vele, hogy este úgyis hamarabb kell kicsit fürdetni, mert megyünk zumbázni, és időben el kell indulni, hogy nem is baj, ha jól kifáradnak addigra.

Reméljük, most, hogy megtörtént a NAGY találkozás, Niki is sűrűbben ellátogat hozzánk, már nem győzzük hívni Őt, ha van ideje, kedve, jöjjön, nem hogy zavar, még jól jön a segítsége is - főleg sétánál! :)

2 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

De szuper nap volt ez is,de jo hogy kulon kulon reszletesen is lejegyezted ezeket a napokat.Klaszak a kepek a csajok mint mindig csodasak,de jo is hogy NIKI vegre oda ert hozzatok es egesznap szorakoztatatok a csajokat,de jol is jott hogy nem alukaltak.puszika

Piki írta...

Én is örülök,hogy időben oda értem. :)
Fantasztikusak a csajok!Nagyon jól éreztem magam!Remélem hamarosan újra játszhatok velük!
Nem utolsó sorban az ebéd nagyon fincsi volt! :)

Puszi Nektek!