2011/01/07

Otthon, édes otthon

Ahogy azt már említettem volt, nagyon jó Tücsiéknél (is) lenni, de mégiscsak itthon a legjobb. És ez úgy látszik nem csak velünk (Gáborral és velem) van így, hanem a Lányainkkal is, akik itthon teljesen a régi életüket élik, a régi, megszokott formában. Ezt rögtön meg is magyarázom. Mindenki azt kérdezi, hogy kipihentük e magunkat? És erre a válaszom mindig "nem". Mert az ugyan sokat segített, hogy a főzésre és a vele járó macerára nem volt gondom, de ettől még a Lányaink nem tudták, hogy mi most vakációzunk, úh. minden reggel maximum fél 8-ig hagytak aludni, de ez tényleg a maximum volt és nem mindennapos, sőt. Persze, ha este 9-kor lefeküdtünk volna mi is aludni, akkor ki is aludtam volna magam, de sajnos ott van ez volna szócska mindenhol, és hát ki kellett használni, hogy együtt vagyunk, így a gyerekmentes időszakot nem alvással, hanem beszélgetéssel, társasjátékozással töltöttük, amik bizony a hosszú éjszakába nyúltak. Ritkán feküdtünk le fél 12-nél korábban, és ez nem panasz. Nagyon szeretem ezeket a társasjátékos estéket annak ellenére, hogy Danival mindig egyes ottlétünkkor legalább egyszer összeveszek. Most már csak egyszer. Az elején előfordult, hogy 3-4x is megsértődtem a magatartása miatt. Mostanra kötöttem egy két dologban kompromisszumot. Na, nem vele, hanem önmagammal. Erről többet nem szeretnék írni.

Azt kezdtem el írni, hogy a Csajok itthon újra olyanok, amilyennek ismerjük őket. Azaz: jó alvók. Sajnos, Tücsiéknél ez egyáltalán nem volt elmondható róluk. :( Sem a nappali alvásnál, sem az éjszakainál. :( Sokat szenvedtünk, de azt hiszem, Ők még többet. Főleg a Zsófi. De ez már a múlté. Tegnap hazajöttünk, délután 6 óra után érkeztünk meg. Nagyon örültek a jól ismert környezetnek, a játékaiknak, pedig azok nagy része el van pakolva, a karácsonyfa és az új játékok miatt. A hosszú autóutat is elég jól viselték, kicsit nehezebben, mint a kifele utat, de még mindig nem mondhatom el, hogy rosszul viselték volna. Le a kalappal előttük ismételten, nagyon jó kiscsajok voltak. Itthon a vacsi után mentek fürdeni és aludni. Egy hang nélkül elaludtak, és este, mielőtt aludni mentem volna, benéztem hozzájuk, a Zsófi még mindig ugyanúgy feküdt, mint az elalvásánál. :) Kincső kicsit el volt már csúszva, de sokat nem mocorgott az egyébként még álmában is örökké mozgó Babácskánk. :)

Szépen esznek különben, de a súlyukat nem mértem még meg. Pedig elmúlt már egy hónap, mióta dokinál voltunk, ha jól tudom.

Most így ennyi dióhéjban, még úgyis jövök egy összefoglalóval, amit elkezdtem már, csak jussak a végére. Addig is egy kép rólunk:

3 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Nagyon cukik a lanyok,es anya hat megerzik ok hogy nem otthon vannak a sajat helyukon es kornyezetukben.puszika

Névtelen írta...

még jó hogy nem játszol velem Police 07-et meg Gazdálkodj Okosan-t 3 percig se bírnád.... nemhogy a Danival......

Vivien írta...

Tibi, bármikor állok a próbatétel elé! :)