2010/12/06

Megjött már a Mikulás...

Naná, hogy a mi Lányainkat is útba ejtette! :) Túl sok dicsekedni való nincs vele a szülői részről, mert idén én is elfelejtkeztem róla - mármint a csoki-mikulás vásárlás részéről. :( DE szerencsére vannak Nagyszülők és Nagynénik és kedves ismerős, akik gondolnak a mi szemeink fényeire. :)

Úúúúúgy szerettem volna elmenni a Csajokkal egy télapós műsort megnézni. Kíváncsi voltam, mit szólnak a fehér szakállúhoz. De le kellett tennem az ötletről, mert erre a hétvégére már elígérkeztünk Anyuékhoz, és több hónap után reményem volt arra, hogy eljussak Mónihoz, a fodrászhoz. Szóval, fájó szívvel és önző módon eltettük télapót jövőre. Akkor még nem sejtettem, hogy Móniéknál fog éppen időzni, pihenni maga a Télapó! :) A Csajok csak nézték a harsány bácsit, aki szaloncukorral kínálja Őket, de félni nem féltek tőle. Zsófi szinte egyből elvette a felkínált édességet, mintha tudná, hogy az valami finomat rejt. :) Kincsőt kicsit noszogatni kellett, Ő nem merte elvenni a Mikulás kezéből a szaloncukrot. Gábort kimenesztettem a fényképezőgépért, ha már ekkora szerencsénk volt, és ha műsor nem is volt, de azért egy Télapót mégis láthattak a Lányok. Bátrabbik Lányunkat, azaz Zsófiát beültettem a Mikulás ölébe, magamhoz vettem elsőszülöttünket, aki nem volt hajlandó megválni a cumitól :(, se közelebbről megismerkedni a kedves öreggel.

Nem is értem, miért nem készült Fóton kép a Lányokról, pedig érdemes lett volna. Anyuék és a Hugom mit sem sejtve szokás szerint beletették a cipőkbe, csizmácskákba a Télapó csokijait. Természetesen Lánykáinknak fogalma sem volt róla, ez most mi, nekik ez is csak egy játék volt a többi közül. Így vígan szedegették ki sorba a cipőkből a csokimikulásokat és boldogan szaladgáltak velük. Egyes csokik a végén már nem nagyon emlékeztettek mikulásra, a sok eséstől annyira széttörtek. De a lényeg, hogy a Csajok nagyon élvezték. :)

Hétfő reggelre virradóra Nagyi-Mikulás kedvesen betette a Lányok csizmácskáit az ablakba (mert mi szülők még erre sem voltunk képesek) és belecsempészte Ő is a Mikulás ajándékokat.

Lányok főként túró-rudit kaptak (nem hiába Mikulás a Mikulás, tudja, ki mit szeret :)), és ami nagyon meglepett, hogy Jutka barátnője, Ági is küldött a Lányoknak egy-egy csomagot, amiben a csoki mikuláson kívül egy-egy body is volt. Nagyon aranyos tőle, ezúton is köszönjük szépen!

Itt a Lányok Ági csomagjait bontják ki:





Itt pedig a kiegészített csizmás kép:

Tudja ez a Télapó, mitől ... khm. átfogalmazva: minek örülnek a Gyerekek. :P

5 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

De edesek alanyok,es de jo hogy vegul is talalkoztak a Telapoval tiszta szerencse.Edesek akepek.tunderiek a lanyok,es vegul de sok meglapit kaptak.puszika

Névtelen írta...

jóvan, lett végre valami új bejegyzés,

Névtelen írta...

ÉN vettem csokimikulást, nem para..ÉN nem felejtettem el,
majd ha átjutok, elviszem... normális méret, nem ilyen félfogamra elég.....

Natimi írta...

Sziasztok!!!
Hát először is alig ismertem a lányokra!Mióta nem jártam erre.Nem tudom jártál e a blogba.De ott láthattad,hogy nem nagyon jártam arra,mostanig.
Remélem ezután többet tudok.

Nagyon sokat nőttek a lányok!!Nagyosak és ügyesek!
A képek szuperek.
Kiemelném ,azt ahol várják haza az apjukat!!!:)Imádatosak:))
Csak csajok is tetszik:))
Az adventi koszorútok nagyon szép!
És olyan jól áll a csajoknak a bolero:))!!De mi nem?:)

Örülök,hogy jól vagytok!!
Sokszor puszillak,
Timi

Vivien írta...

Tibi, ezt mi is így gondoltuk! :P

Timi, én többször benézek hozzátok egy héten, és látom, h valóban ritkán írsz mostanában, de tudom, h az időhiány miatt. A bolero Anyu keze munkáját dicséri, és imádják a Lányok. :)

Puszi mind a hármótoknak! :)