2012/04/02

Jöttek, bizonyítottak, hazamentek

Daniról és kedveséről, Rike-ről van szó. :) Nálunk töltöttek egy nagyon szép hetet. Dani úgy jött ide, hogy a Lányokkal lesz minél többet, és ehhez tartotta is magát végig. Nagyon szép napok voltak, remélem, számukra is!? A Csajok már az első perctől kezdve imádták Őket, ami valószínűleg megkönnyítette a dolgukat. Rike-t bíztattam, beszéljen csak Velük nyugodtan németül, hiszen néha én is azt teszem, és nagyon fogékonynak bizonyulnak.

Szerencsére végig csodás időnk volt, így bátran mehettünk játszótérre, sétálni, motorozni, kirándulni, amik nagyon kifárasztották a Csajokat. :)

Csináltak a Lányokkal nutellás croissant-ot, speciális tésztából, amilyet még nem láttam. Lánykák nagyon élvezték. Erről csak telefonos fotók készültek, majd lementem őket. A vadasparki kiruccanásból pedig előhívós képek készültek csak, Dani gépével, én teljesen elfeledkeztem a fényképezőgépről, mert az mindig a Gábor "dolga", gondoskodni róla, de ide Ő nem jött velünk, mert dolgozott, így nem volt nálunk gép sem. :)
A visegrádi kirándulásról viszont készült sok szép kép, amiket még át kell böngésznem, így azok később kerülnek fel. :)

Pár kép, amit sikerült kiválasztani elsőre:

 Esti kakaó ivás - CSAK az Ő ölükben lehet meginni a kakaót... :)

 Íme Ők, a szép pár!
Egy közös kép Visegrádon, a Fellegvár egyik ablakában.

És, ahogy ígértem, még nincs vége a képeknek...